آموزش گام به گام چسبوندن و حک کردن زیرنویس روی فیلم با JetAudio
آموزش زیرنویس کردن فیلم با jetaudio
حتما تا حالا خیلی از شما با برنامه JetAudio کار کردید و اونو به عنوان یه پلیر زیبا و قوی روی سیستم خودتون نصب کردید .
JetAudio یک برنامه پلیر است که امکانات خیلی زیادی داره و از فرمتهای زیادی پشتیبانی میکنه .
یکی از امکاناتی که فکر میکنم خیلی ها با اون آشنا نیستند توانایی زیرنویس کردن فیلم است ، ( دقت کنید منظور نمایش فایل زیرنویس روی فیلم نیست !) یعنی میتونید فایل زیرنویس را روی فیلم برای همیشه بچسبونید .
مواد لازم برای چسبوندن و حک کردن زیرنویس روی فیلم با JetAudio !1- برنامه JetAudio ورژنهای جدیدش که قابلیت Convert Video رو داره
من از ورژن JetAudio 7.1.8.4006 Plus VX استفاده میکنم .
2 - فیلم و زیرنویسش (نکته : فیلم و زیرنویس کنار هم باشن و نام زیرنویس همنام فیلم باشه)
طرز تهیه :من یه فیلم رو زیرنویس میکنم و شما طبق این مثال پیش برید .
طبق عکس زیر من یه فیلم با نام Tomb Raider.avi و زیرنویسش با نام Tomb Raider.srt دارم .
قدم اول : برنامه جت آیدیو رو باز کنید و مطابق عکس زیر روی Convert و سپس Convert Video کلیک کنید .
قدم دوم : حالا نوبت تنظیمات است که طبق شماره های عکس زیر من پنجره باز شده Convert Video رو توضیح میدم.
1 - از این قسمت فایل ویدیویی خودتون رو وارد کنید .
2 - تنظیمات تبدیل و زیرنویس و ... که در آدامه توضیح میدم
3 - محل ذخیره فایل پس از طی فرایند تبدیل
4 - تنظیمات فرمت ، اندازه تصویر ، نرخ سرعت فریم و ... که اینم در ادامه توضیح میدم
5 - مشخصات فیلمی که میخواهید تبدیلش کنید .
6 - شروع به کار تبدیل فیلم
قدم سوم : با توجه به توضیحات بالا از قسمت Add Files من فیلم خودمو وارد میکنم .
و سپس روی Options کلیک میکنم تا پنجره Convert Options باز بشه ، تو این قسمت ما فقط با قسمت Subtitle کار داریم .
طبق عکس زیر گرینه Display subtitle if subtitle is found رو تیک بزنید .
اگه علاقه داشته باشید میتونید در قسمت Config Subtitle Options رنگ زیرنویس ، محل قرار گیری و ... رو تنظیم کنید . من همون تنظیمات پیشفرض برنامه رو قبول میکنم .
پنجره Convert Options گزینه های دیگه ای هم برای تنظیم داره که ما با اونا کاری نداریم و تنظیمات پیش فرض رو قبول میکنیم و OK میکنیم .
قدم چهارم : حالا در قسمت بعدی یعنی Taget File محل ذخیره فایل رو مشخص میکنیم .
من این قسمت رو مثل عکس زیر تنظیم کردم .
قدم پنجم : Output Settings تنظیمات فرمت ، اندازه و ...
مهم ترین قسمت که کیفیت فیلم خروجی رو تعیین میکنه این قسمت است .
بهترین راه تنظیم این قسمت اینه که اول یه نگاهی به قسمت مشخصات فیلمی که میخواهید تبدیلش کنید بندازید . عکس زیر
طبق اطلاعات بدست آمده مشخصات فیلم من اینه :اسم فیلم : Tomb Raider.avi
مدت فیلم : 1:40:33
فرمت : AVI
--- اطلاعات ویدیویی فایلویدیو از نوع Divx 3
اندازه طول و عرض تصاویر : 576 در 240
نرخ سرعت فریم : 23.976
Bitrate : 832 Kbps
--- اطلاعات صوتی فایلصدا از نوع : MP3
کانال : Stereo
Sample Rate : 48 KHz
Bitrate : 141 Kbps
خوب حالا چون میخوام فیلمم بعد از تبدیل کیفیت همون فیلم قبلی رو داشته باشه ، گزینه های Output Settings رو بر اساس اطلاعاتی که از قسمت Source Info بدست آوردم تنظیم میکنم . عکس زیر
بعد از تنظیمات دلخواه پنجره رو OK کنید . حالا همه چیز آماده است .
برای شروع مرحله تبدیل در پنجره Convert Video روی دکمه Start کلیک کنید . و منتظر بمونید تا فیلمتون تبدیل بشه !
منبع : فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.