به انجمن تخصصی فناوری اطلاعات. خوش امدید برای عضویت اینجا را کلیک کنید

امروز شنبه 21 بهمن 1390, 3:29 am

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت تنظیم شده است

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: سه شنبه 16 شهریور 1389, 7:40 pm 
آفلاين
Commander
Commander
نماد کاربر

Commander (1) Competency 4 (1)

تاريخ عضويت: پنج شنبه 30 مهر 1388, 11:00 pm

تشکر کرده اید:
1685 مرتبه

مدل گوشی: Sony Ericsson K510i

نوع سیم کارت: ایرانسل

شغل: پشت کنکوری

نوع اینترنت: ADSL 512 Kbps

خالق بازی زیبای Braid ، آقای Jonathan Blow، اعلام کرد که بازی جدید او یعنی The Witness در نمایشگاه Penny Arcade Expo (‏PAX) به نمایش گذاشته شده بود، اگرچه خیلی ها از آن بی اطلاع بودند.

او در فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. خود نوشت : برای هر سه روز نمایشگاه PAX 2010 ، ‏The Witness برای تمام کسانی که به غرفه این بازی می آمدند، در دسترس و قابل بازی بود. اما چون به آن اشاره ای نشده بود، از دست دادن این بازی و این خبر خیلی راحت بود.

وی در مورد علت این کار و علنی نکردن این موضوع قبل از نمایشگاه می نویسد: در نمایشگاهی که پر بود از شرکت هایی که تلاش می کردند که توجه شما را جلب کنند و به شما چیزهای مختلفی بفروشند، من تصمیم گرفتم که کاری ماهرانه و نوآورانه انجام دهم و البته یک سورپرایز (منظور قابل بازی بودن TW برای عموم و عدم اعلام این خبر قبل از نمایشگاه).
همچنین، من میخواستم که مردم قادر باشند که بازی را هرچقدر که می خواهند تجربه کنند، و هیچ احساس فشاری برای توقف بازی به دلیل صف طولانی ای که در پشت سرشان برای تجربه کردن بازی قرار داشت، نداشته باشند.

ادامه می دهد: قبل از PAX تنها دو نفر بودند که بازی را انجام داده بودند که آنها نیز از سازندگان بازی های کامپیوتری بودند و نسخه ای که آنها بازی کرده بودند نسخه اولیه ی بازی بود. این اولین بار بود که بازی توسط بازیکن های عمومی انجام می شد، و من میخواستم ببینم که مردم چه عکس العملی به آن نشان می دهند؛ به صادقانه ترین شکل ممکن. من نمیخواستم که به آنها دلیلی ارائه کنم که فکر کنند این بازی خوب بود. به همین دلیل، فقط گذاشتم بازی اجرا شود و خودم گهگاهی زیرچشمی به آنها نگاه می کردم تا ببینم چه کسی در حال بازی کردن است و چگونه این کار را انجام می دهد.
PAX یک نمایشگاه بسیار بزرگ با کالاهای بسیار زیاد برای بازدید است، اگر بازی می توانست توجه مردم را در آن شرایط جلب کند - خودش به تنهایی و با شایستگی هایش و نه با هایپ و تبلیغات - من پی می بردم که واقعاً کار می کند.

Blow در غرفه می ایستاد تا عکس العمل مردم را در مورد بازی ببیند؛ وی در این مورد می گوید: خوشبختانه، بازی بسیار خوب کار کرد، علیرغم این حقیقت که جلوه های بصری بازی در مراحل ابتدایی ساخت قرار دارند. مردم ساعت ها بازی می کردند و چیزی را که بازی می کردند دوست داشتند. واضح است که این بازی برای افراد صبور و شکیبا است، کسانی که عجول نیستند و همیشه مراعات می کنند.

و در آخر می گوید: چیزی که در بین طراحان بازی ها رایج است این است که اولین باری که بازیتان را در دستان بازیکنان قرار می دهید، عموماً موفقیت آمیز نخواهد بود و هیچ چیز طبق پیش بینی ها و انتظارات پیش نمی رود. خوشبختانه، این اتفاق در مورد TW نیفتاد. بازی همانطور که انتظار می رفت کار کرد، با وجود آزمایشی بودن، و مردم از بازی کردن آن لذت بردند.

The Witness قرار است در سال آینده و بصورت مالتی پلتفرم عرضه شود.
منبع:بازینما

بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم panda_ به خاطر این پست تشکر کرده اند
Arman_Ajn (سه شنبه 16 شهریور 1389, 10:31 pm), MYM2 (چهارشنبه 17 شهریور 1389, 8:15 am)
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت تنظیم شده است

تاپیک های مشابه
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. نمایش نخستين محصولات مجهز به 3.0 USB در نمایشگاه CES

Arman_Ajn

0

16

جمعه 24 دی 1388, 12:24 am

Arman_Ajn نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. TGS | اظهار نظر Kamiya، خالق DMC، در مورد Dante جدید!

panda_

0

25

سه شنبه 30 شهریور 1389, 8:48 am

panda_ نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. دانلود 9 بازی عالی

nine

3

75

شنبه 9 مرداد 1389, 10:07 am

nine نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. پس زمینه های عالی از بازی ها Game Scenes Wallpapers

Arman_Ajn

0

22

چهارشنبه 26 اسفند 1388, 2:21 pm

Arman_Ajn نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. Sucker Punch: قسمت اول inFamous بازی عالی ای نبود

faraso

0

18

پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 4:07 pm

faraso نمایش آخرین ارسال

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

انتقال به:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list